Nosaltres

Qui som?

Benvinguts al nostre centre de psicoteràpia, un espai dedicat al benestar emocional i mental de persones de totes les edats. Ens especialitzem en psicoteràpia, centrant-nos en la importància de les relacions interpersonals en el desenvolupament emocional. Amb un equip amb amplia formació i experiència.

Míriam Torre Martín

COORDINADORA I PSICOTERAPEUTA​

Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta

La nostra psicòloga sanitària i psicoterapeuta compta amb més de 10 anys experiència treballant en CDIAP (Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç), ha fet estades formatives a UCINs (Unitats de Cures Intensives Neonatals). A més, té més de 10 anys experiència en àmbit privat, atenent nadons, infants, adolescents, adults i famílies.

Formació i Experiència en TEA

La nostra professional està altament formada i té una extensa experiència en el tractament, detecció i diagnòstic de Trastorns de Espectre Autista (TEA).

Aquesta especialització ens permet oferir una atenció precisa i personalitzada a les persones amb TEA i les seves famílies, ajudant-los a desenvolupar al màxim el seu potencial.

Membre Associacions Professionals

La nostra psicòloga és membre de ACPP (Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica) i de la FEAP (Federació Espanyola Associacions de Psicoteràpia), garantint així el seu compromís amb la formació contínua i adhesió als estàndards professionals més alts.

Compromís amb el Benestar Emocional

Ens enfoquem en crear un ambient segur i acollidor on els nostres pacients puguin explorar i resoldre les seves dificultats emocionals i psicològiques. A través d’intervencions basades i adaptades a les necessitats específiques de cada individu, promovem el creixement personal i el benestar emocional.

Treballem amb nadons, infants, adolescents, adults i famílies, oferint teràpies adaptades a cada etapa de la vida. Utilitzem tècniques com el joc terapèutic per als més petits, exploració profunda per als adults i el suport en el vincle afectiu per a nadons i pares.

Contacte

Les invitamos a conocer más sobre nuestros servicios y a ponerse en contacto con nosotros para cualquier consulta o para iniciar su proceso terapéutico con nosotros. Estamos comprometidos con su salud emocional y con la promoción de un entorno donde cada persona pueda sentirse escuchada, comprendida y apoyada.

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?