Bienvenidos a nuestro Servicio de Psicoterapia Online

Psicología en línea

Descubre una nueva forma de cuidarte emocionalmente, desde la comodidad de tu casa.

Què oferim?

El nostre servei de psicoteràpia online està dissenyat per proporcionar-te suport emocional i teràpia personalitzada allà on siguis.

Amb un equip de psicòlegs professionals i qualificats, t’oferim una experiència de teràpia accessible, flexible i confidencial, adaptada a les teves necessitats.

Per què escollir-nos?

 1. Flexibilitat Horària: Programem sessions segons la teva disponibilitat, incloent-hi opcions fora d’hores laborables per adaptar-nos millor al teu horari.
 2. Accés des de qualsevol lloc: Pots accedir al nostre servei des de qualsevol part del món, sense necessitat de desplaçaments.
 3. Privacitat i Comoditat: Realitza les sessions des de la teva pròpia llar, proporcionant-te una major sensació de seguretat i intimitat.
 4. Varietat de Plataformes: Oferim sessions a través de videoconferència, xat, correu electrònic o telèfon, segons les teves preferències.
 5. Professionals Qualificats: El nostre equip està format per psicòlegs amb àmplia experiència i especialitzats en diverses àrees de la psicologia.

Com funciona?

01.

Contacte Inicial

Posat en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon o whatssap.

Et respondrem ràpidament per programar una primera sessió.

02.

Avaluació Inicial

Durant la primera sessió, farem una avaluació detallada per comprendre les teves necessitats i establir els objectius terapèutics.

03.

Programació de Sessions

Establirem un calendari de sessions regulars que s’adapti a la teva disponibilitat.

04.

Sessions de Teràpia

Les sessions es realitzaran a través de la plataforma escollida. Utilitzem tècniques diverses per abordar les teves necessitats específiques.to cuadrada derecha.

Contacte

Per a més informació o per programar la teva primera sessió, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te a trobar l’equilibri i la pau mental que mereixes.

La teva salut mental és important, i estem aquí per donar-te suport en cada pas del camí. Amb la psicologia en línia, el teu benestar està a l’abast d’un clic.

658 41 35 96
miriam.psicsalut@gmail.com
Plaça Prim nº2 Principal 3, 43201 Reus, Tarragona
  *Tipo de consulta:

  Abrir chat
  Hola 👋
  ¿En qué podemos ayudarte?