Servicios Perinatales

Perinatal

Compromiso con el Bienestar Emocional

Què oferim?

Al nostre centre de psicoteràpia, oferim serveis especialitzats per a la salut mentalperinatal, enfocant-nos en el benestar emocional de les mares, els pares i els nadons durant embaràs i el postpart. ncloent atenció a les persones que estan passant per processos infertilitat.

Ens enfoquem en la importància del suport emocional durant aquest període crític, proporcionant un espai segur per explorar les emocions i lesexperiències associades amb la infertilitat i els tractaments de fertilitat.

Intervencions Terapèutiques

 • Psicoteràpia Individual: Oferim sessions de teràpia individual per a mares i pares, ajudant-los a gestionar les emocions i els reptes relacionats amb l’embaràs, el part i el postpart. Oferim sessions de teràpia individual per ajudar a les persones a gestionar les emocions i els reptes psicològics associats amb la busca d’embaràs i/o infertilitat. Treballem amb els pacients per abordar els sentiments de tristesa, frustració, ansietat i dol.
 • Teràpia de Vincle: Treballem per enfortir el vincle afectiu entre els pares i els nadons, utilitzant tècniques de teràpia relacional per promoure una connexió segura i saludable.
 • Intervencions Tempranes: Proporcionem suport immediat i intervencions terapèutiques des dels primers dies de vida del nadó per abordar qualsevol dificultat emocional que pugui sorgir.
 • Psicoteràpia de Parella: Ajudem les parelles a afrontar junts els reptes de la busca d’embaràs, infertilitat, millorant la comunicació, enfortint la relació i proporcionant suport mutu durant el procés. Així com acompanyament en l’acoplament amb un nou infant.

Suport en Situacions de Crisi

 • Intervenció en Crisi: Oferim suport immediat per a mares que experimenten crisi emocionals severes durant l’embaràs o el postpart, com ara atacs de pànic, depressió severa o traumes relacionats amb el part. Buscada d’embaràs o infertilitat.
 • Suport a la Família.

Contacte

Per a més informació o per programar la teva primera sessió, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te a trobar l’equilibri i la pau mental que mereixes.

La teva salut mental és important, i estem aquí per donar-te suport en cada pas del camí. Amb la psicologia en línia, el teu benestar està a l’abast d’un clic.

658 41 35 96
miriam.psicsalut@gmail.com
Plaça Prim nº2 Principal 3, 43201 Reus, Tarragona
  *Tipo de consulta:

  Abrir chat
  Hola 👋
  ¿En qué podemos ayudarte?