Servicios Infanto-Juveniles en Psicoterapia

Infantil-Juvenil

Compromiso con el Bienestar Emocional

Què oferim?

El nostre centre de psicoteràpia ofereix una àmplia gamma de serveis per a infants i joves, amb objectiu de promoure el seu benestar emocional i psicològic. Ens especialitzem en abordar les necessitats específiques de cada etapa del desenvolupament infantil i adolescent, utilitzant un enfocament relacional que destaca la importància de les relacions interpersonals.

Intervencions Terapèutiques

Psicoteràpia Individual: Oferim sessions de teràpia individual adaptades a les necessitats de cada infant o adolescent, utilitzant tècniques com el joc terapèutic, el dibuix i la narrativa per facilitar expressió emocional.

Teràpia de Joc: Utilitzem el joc com una eina terapèutica per ajudar els infants a expressar i processar les seves emocions i experiències de manera segura i comprensible per a la seva edat.

Suport a la Família

Teràpia Familiar: Treballem amb famílies per millorar la comunicació, resoldre conflictes i enfortir les relacions familiars, assegurant un entorn de suport per al desenvolupament de l’infant o adolescent.

Orientació als Pares: Proporcionem orientació i suport als pares per ajudar-los a comprendre millor les necessitats emocionals dels seus fills i a desenvolupar estratègies efectives de criança.

Intervenció en Crisis

Suport en Situacions de Crisi: Oferim intervencions immediates per a infants i adolescents que experimenten situacions de crisi emocional o traumes.

Programes Educatius i de Prevenció

Tallers i Grups de Suport: Organitzem tallers i grups de suport per a infants i adolescents sobre temes com la gestió de l’estrès, habilitats socials…

Prevenció de l’Assetjament Escolar: Desenvolupem programes de prevenció i intervenció per abordar l’assetjament escolar, promovent un entorn escolar segur i inclusiu. Treballant amb els equips educatius dels centres i EAP’s per tal de afavorir el treball individual.

Suport per a Necessitats Especials

Atenció a Trastorns de Espectre Autista (TEA): Oferim diagnòstic i teràpia especialitzada i suport per a infants i adolescents amb TEA, incloent intervencions dirigides a millorar les habilitats socials i de comunicació.

Compromís amb el Benestar Infantil i Juvenil

El nostre equip multidisciplinari està dedicat a proporcionar una atenció compassiva i efectiva a cada infant i adolescent. Ens esforcem per crear un entorn segur i acollidor on els joves puguin explorar les seves emocions, desenvolupar habilitats de resiliència i construir una base sòlida per al seu futur benestar emocional.

Contacte

Per a més informació o per programar la teva primera sessió, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te a trobar l’equilibri i la pau mental que mereixes.

La teva salut mental és important, i estem aquí per donar-te suport en cada pas del camí. Amb la psicologia en línia, el teu benestar està a l’abast d’un clic.

658 41 35 96
miriam.psicsalut@gmail.com
Plaça Prim nº2 Principal 3, 43201 Reus, Tarragona
    *Tipo de consulta:

    Abrir chat
    Hola 👋
    ¿En qué podemos ayudarte?