Servicios de Psicoterapia para Adultos

Adultos

Compromiso con el Bienestar Emocional

Què oferim?

Al nostre centre de psicoteràpia, oferim una àmplia gamma de serveis destinats a adults, enfocats a promoure el benestar emocional i psicològic a través d’un tractament personalitzat i basat en la relació terapèutica.

Ens especialitzem en psicoteràpia relacional, que posa èmfasi en la importància de les relacions interpersonals i en com aquestes influeixen en el desenvolupament emocional i psicològic.

Intervencions terapèutiques

Psicoteràpia Individual: Oferim sessions de teràpia individual que aborden una varietat de temes, incloent l’autoestima, els traumes, les relacions, la gestió de l’estrès i les transicions vitals.

Suport en Situacions de Crisi

Intervenció en Crisi: Proporcionem suport immediat per a persones que experimenten crisis emocionals, com ara atacs de pànic, depressió severa o situacions traumàtiques.

Gestió del Dol: Oferim suport especialitzat per ajudar els pacients a afrontar i processar el dol i la pèrdua.

Teràpia de Parella i Familiar

Teràpia de Parella: Ajudem les parelles a millorar la comunicació, resoldre conflictes i enfortir la seva relació, abordant temes com la infidelitat, la separació i les dificultats de
convivència.

Teràpia Familiar: Treballem amb famílies per millorar les dinàmiques familiars, enfrontar problemes emocionals i desenvolupar estratègies per a una convivència més harmoniosa.

Suport per a Necessitats Especials

Atenció a Trastorns de Espectre Autista (TEA): Oferim diagnòstic i teràpia especialitzada per a adults amb TEA, ajudant-los a millorar les habilitats socials i la seva qualitat de vida.

Contacte

Per a més informació o per programar la teva primera sessió, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te a trobar l’equilibri i la pau mental que mereixes.

La teva salut mental és important, i estem aquí per donar-te suport en cada pas del camí. Amb la psicologia en línia, el teu benestar està a l’abast d’un clic.

658 41 35 96
miriam.psicsalut@gmail.com
Plaça Prim nº2 Principal 3, 43201 Reus, Tarragona
    *Tipo de consulta:

    Abrir chat
    Hola 👋
    ¿En qué podemos ayudarte?